Reper zbog napada panike i anksioznosti počeo da pije lekove

Reper Vuk Mob nedavno je privremeno napustio Zadrugu 4, kako bi poslednje dane pred porođaj svoje verenice Olje bio uz nju. Nakon izlaska iz rijalitija Vuk Mob gostovao je u emisiji Šlic, koja se svakog vikenda emituje na RED TV-u, i prokomentarisao svoje dosadašnje učešće u pomenutom rijaliti programu.

Kako je rekao, prvih mesec i po dana bio je najgora osoba na svetu, depresivan, tragičan, što se i videlo na klipovima. Osamljivao se, želeo je da bude sam, jer i u privatnom životu ne voli da boravi u istoj prostoriji sa dosta ljudi.

Takođe, reper je istakao da nije bio druželjubiva osoba i da nije tako lako puštao nekome da mu uđe u život, ali se to promenilo u rijalitiju. Kako kaže, sada je mnogo druželjubiviji i komunikativniji.

Vuk Mob podelio je sa gledaocima RED TV-a da je tokom rijalitija počeo da pije lekove za pritisak, dobio anksioznost, i napade panike zbog svega što se dešavalo u Beloj kući. Kako je naveo, često je sanjao da mu je verenica izgunila bebu ili da mu je preminuo neko od bliske porodice.

Ostatak intervju sa Vukom Mobom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#beba

#redtv

#vuk mob

#ŠLIC