Mama Džehva o zadrugarima bez dlake na jeziku!

Gordana Džehverović, poznatija kao Mama Džehva večeras je u emisiji Pitam za druga otvoreno pričala o ukućanima rijalitija Zadruga. Naime, poznato je da je Goca zadužena za inspekciju higijene u Beloj kući, koja nije na zavidnom nivou, pa je otkrila kakva je siuacija u kući ove sezone:

- Ima par devojaka koje se trude da malo održavaju kuću, ali ne mogu one to same. Imaju i ove druge koje ja zovem filmske dive i uspavane lepotice. Misle da je dovoljno da stave veštačku kosu, da se našminkaju i sednu za sto, a da ništa ne treba da urade za zajednicu - otkrila je Džehva i dodala kako je ovo jedna od najneurednijih sezona do sada:

- Ja mislim da je ova sezona nikad gora. Bunker do bunkera. Gde god da pogledam ja se šokiram - istakla je Goca i dodala:

- Najgore mi je kada vidim kuhinju i kupatilo. Devojke su neurednije od muškaraca. Iz sezone u sezonu, to je uvek tako. To je njihovo ogledalo, kako rade tako im se i vraća. Po tome se vidi ko će kako i da uspe.

Aktuelne parove u Zadruzi mama Džehva prokomentarisala je u svom stilu i nasmejala sve u studiju: 😂

- Pre podne jedna varijanta, sinoć je bila druga, a do sad se verovatno sve promenilo! To je tamo ovako - Ko koga stigne, noge mu digne i štafeta iz ruke u ruku!

Autor: redportal.rs

#Gordana Džehverović

#ZADRUGA

#mama džehva

#pitam za druga