Supruga Dr Drea optužuje za emocionalno i fizičko zlostavljanje!

Supruga poznatog repera Dr Drea (čije je pravo ime Andre Jang), Nikol Jang, podnela je tužbu optužujući ga za dugogodišnje emocionalno i fizičko zlostavljanje:

- Objasnila sam mučno i bolno zlostavljanje koje mi je Andre priredio tokom 25 godina naše veze. U dva navrata prislanjao mi je pištolj na glavu, 8. januara 2000. i 20. novembra 2001. Udario me je šakom u glavu dva puta, 1999. i 2000. godine. Udario je nogom vrata spavaće sobe u kojoj sam se sakrila od njegovog besa. Verbalno i emolcionalno me je uništio do te mere da sada bolujem od sindroma posttraumatskog stresa - otkrila je Nikol i dodala da policija nikada nije bila pozvana tokom njihovog braka:

- On izostavlja činjenicu da je policija ipak bila pozivana u septembru 1995, malo pre našeg braka, nakon što me je udarao o zid i podigao sa poda držeći me za vrat. Razmišljala sam mnogo puta da pozovem policiju, ali što sam dublje ulazila u nasilnu vezu, to je moj strah od njega bio jači i nisam verovala da iko može da mi pomogne.

Međutim Nikol naovodi da ima dokumentovane dokaze o tome da je pretrpela nasilje.

- On me je neumorno i zlostavljao i kontrolisao više od pola mog života, i uvredljivo je to što pokušava da dokaže da to nije istina.

Ova 50-godišnjakinja optužila je sada već bivšeg muža i za “neobuzdano ponašanje u braku”, a imenovala je i tri njegove navodne ljubavnice, tražeći da budu svedoci, te je zatražila da se proveri ima li on i vanbračno dete.

Autor: redportal.rs

#Dr Dre

#nasilje

#nikol jang