Danas nam je divan dan

Srpski glumac Miloš Biković danas proslavlja 33. rođendan!

On važi za najuspešnijeg mladog srpskog glumca, koji je svojim umećem i talentom uspeo da osvoji ne samo Srbiju i Balkan, već i celu Rusiju.

Gledajući njegovu dosadašnju karijeru, reklo bi se da Miloš Biković ima mnogo više godina, s obzirom na filmska i serijska osvarenja, koja je do sada realizovao, i tu se ne zaustavlja.

On je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio sliku na kojoj su 2 kolača sa upaljenim svećicama u obliku brojeva 33, a Biković sa osmehom na licu i u vidno dobrom raspoloženju na glavi nosi rođendansku kapicu. Ipak su godine samo broj.

Miloš je u opisu objave, na srpskom i ruskom jeziku, ukratko napisao:

- Neću da pišem nikakve mudre reči. Sve je dobro. Na svemu sam zahvalan.

View this post on Instagram

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

IZVOR: IG / @bikovic

Slika je za samo 7 sati prikupila više od 200.000 lajkova i 3.000 komentara.

Miloš je bio aktivan i na storiju, pa je objavio kratak snimak gde možemo videti kako duva rođendanske svećiće, uz poruku - Spasibo. On je takođe na storiju podelio i čestitke svojih dragih kolega iz Rusije.

Foto: Instagram.com/@bikovic

Miloš je nedavno demantovao glasine da nije u dobrim odnosima sa glumcem i režiserom Draganom Bjelogrlićem, više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Uskoro ćemo Bikovića gledati u ulozi Maraša u 2. delu filma Južni vetar Ubrzanje, koji će se pojaviti na bioskopskom platnu za nekoliko nedelja. Više o filmu pročitajte u tekstu nastavku:

Autor: redportal.rs

#glumac

#juzni vetar

#milos bikovic

#rodjendan