Miljanine sestre pale društvene mreže!

Tijana i Ana ostatak su čuvene porodice Kulić koju čine Miljana, Marija, Siniša i mali Željko.

Njih dve se nikada nisu eksponirale u medijima, niti su se posebno oglašavale vezano za dešavanja u Zadruzi. Za njih, majka Marija ima samo reči hvale i često je napuštala rijaliti privremeno kako bi se posvetila i ćerkama koje je ostavila kod kuće. Njih dve se, kako se čini, odlično provode dok su mama i sestra u rijalitiju.

Mnogi su se oduševili lepotom Tijane i Ane, a starija Tijana lepotu je nasledila od mame Marije. Ana, najmlađa ćerka, bavi se vejtliftingom i ima izvajano telo, jer ne izbija iz teretane, gde daje i personalne treninge. Miljana bi mogla štošta od nje da nauči. 😂

Na Instagram storiju Ane Kulić naišli smo na fotografiju kojom je pozvala sve svoje pratioce da je zaprate i na TikToku, odnosno na novom nalogu.

Foto: Instagram.com/ancikulic

Ona je tamo podelila nekoliko snimaka sa drugom Borisom i sestrom Tićom. I sestre Kulić su provalile novu hit pesmu Maherka, te su uz zanimljivu koreografiju i one ispratile trend.

Foto: Printscreen TikTok/ancikulic

Foto: Printscreen TikTok/ancikulic

Foto: Printscreen TikTok/ancikulic

Ana je na svom starom nalogu snimila nekoliko vojsovera najpopularnijih izreka svoje majke i najsmešnijih svađa Marije i Miljane.

Foto: Printscreen TikTok/aaaaaaaaakiiica

Autor: redportal.rs

#Marija Kulić

#Tijana Kulić

#TikTok

#ana kulić

#video-snimci