Naomi nas ni ovog puta nije razočarala

Godina je započela i pred nju smo stali puni očekivanja. Iz dana u dan očekivanja su se smanjivala kako se karantin širom planete produžavao.

Da bismo zadržali nadu u lepoti ovog sveta i setili se kako ona i dalje postoji uprkos onome što nam se čini, zavirili smo na društvene mreže Naomi Kembel. A gazela sa modne piste nije nas razočarala svojim sadržajem.

Naomi uživa u Africi, a tamo je dočekala i novu godinu. I to je učinila noseći kupaći kostim i plešući na dinama, sama, kako zahteva neobično doba u kojem živimo, ali sa prelepom prirodom oko sebe. Britanka, Afroamerikanka, podelila je video snimke i fotografije na svom Instagramu kako bi na svoj način dočekala novu godinu i još jednom smo poverovali da je sva lepota tu; ona je u Naominom telu i licu, ali uglavnom je zbog njenog živahnog duha i njene spremnosti da se raduje i živi.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

IZVOR: IG / @naomi

- Tačno tamo gde treba da budem. Nigde i besplatno - napisala je Naomi na svom nalogu na Instagramu objavljujući odgovarajući foto album, dok je u videu sa svojim plesom dodala: - Majka Zemlja je tu gde sam ja.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

IZVOR: IG / @naomi

Autor: redportal.rs

#bikini

#naomi campbell

#naomi kembel