Starleta šokirana komentarima, pa svima odgovorila i dala savet trudnicama 🧐

Tamara Đurić se nedavno ostvarila u ulozi majke, a na svet je donela ćerkicu kojoj je ima dala po sebi.

Starleta uživa u majčinstvu, a mnoge je raznežila fotografijama koje postavlja na svoj Instagram stori.

Foto: Pink.rs

Da postoje oni koji ne vole njen lik i delo govore komentari koji su se proširili munjevitom brzinom na Internetu. Naime, reč je o tome da starleta nije bila uopšte trudna i da je sve lažirala.

- Za neupućene, žena nosi uloške posle porođaja nalik na pelene jer krvari, na koji god način da se porodila. Uske i plitke farmerke je nemoguće obući koliko god kila da ima. Niti je udobno, niti praktično, ako je carski rez, od reza ne bi mogla da se zakopča - samo je jedan od komentara.

Foto: Instagram.com

Tamara je prokomentarisala glasine koje o njoj kruže.

- Bože sačuvaj, kakvi komentari. Stvarno ne znam šta da kažem na ovo sada, naprosto sam iznenađena. Ja sam neko ko je vodio računa u trudnoći, vežbala sam do porođaja. Kilažu sam dovela do savršenstva iako je prošlo svega par dana od porođaja. Nemam postporođajnu depresiju i savetujem sve devojke, žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke da budu što aktivnije tokom trudnoće jer će im posle biti mnogo lakše - priča nekadašnja rijaliti učesnica i dodaje:

- Kod mene se ništa nije promenilo, samo sam dobila jednog malog anđela koji je upotpunio moj život. Što se komentara tiče, uvek će biti hejtera koji će me nazivati raznim imenima i izmišljati razne gluposti kao i ovu, ali tome ne bih da dajem na značaju - završila je Tamara.

Autor: redportal.rs

#starleta

#tamarađurić

#trudna