Jela je i pila, a nije platila račun 😲🧐

Pevačica Emina Jahović našla se u centru skandala u Turskoj pošto su turski mediji objavili da je pevačica odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom letovalištu Godžek, a portalu Kurir.rs se javila PR služba koja je demantovala sve navode tamošnjih medija.

 - To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, pre svega je velikodušna i sve je izmišljeno - rekli su nam iz PR službe Emine Jahović. 

Foto: Pink.rs

Sama pevačica se nije oglašavala povodom cele priče ni turskim medijima, a ni na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna.

- Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom letovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što letnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju - naveo je za turske medije izvor iz hotela.

- Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema sa tim - rekao je jedan od zaposlenih u hotelu.

Autor: redportal.rs

#Turska

#eminajahovic

#pevacica