Telenovela koja je oduševila domaću publiku

Telenovela Kasandra stekla je veliku popularnost u Srbiji tokom 90-ih godina prošlog veka. Svi su pratili i prepričavali međusobno svaku epizodu i neke zaplete shvatali previše tragično i lično. 😅😅 Baš zbog ogromnom uspeha koji je ovaj serija ostvarila na prostorima bivše Jugoslavije, glavni glumci Koraima Tores (Kasandra) i Henri Soto (Randu) posetili su Srbiju 1997. godine.

Ovoj glumici je nedavno na Instagramu postavljeno pitanje koje je bilo vezano za Srbiju.

View this post on Instagram

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

IZVOR: IG / lacoraima

- Kako ste se osećali kad ste prvi put stigli u Srbiju - glasilo je pitanje.

- Blaženo, uzbuđeno, nervozno, srećno - napisala je Kasandra.

Telenovela je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najprodavaniji TV proizvod na španskom jeziku i bila je prikazana u 182 zemlje. Koraima Tores je imala samo 17 godina kada je započeto snimanje serije. Kasandra je bila prva venecuelanska telenovela prikazana u Japanu (1996.) sa velikim uspehom, koji nije mogla da prevaziđe serija Pura sangre iste produkcijske kuće emitovana 2 godine kasnije.

Svima je dobro poznata priča o tome kada je Kasandra greškom optužena za ubistvo, te je građanska inicijativa iz Kučeva navodno poslala pismo venecuelanskoj vladi i bivšem predsedniku Srbije, Slobodanu Miloševiću, u kojem su tvrdili i zahtevali da se oslobodi tužbe i pusti iz zatvora. 😂

IZVOR: TW / @OAmidzic

Autor: redportal.rs

#Srbija

#glumica

#kasandra

#telenovela

#zatvor