Prvo knjiga, posle film i serija

Aca Lukas je otkrio da se o njegovom životu piše knjiga i da će na osnovu knjige biti snimljen prvo film, a potom i serija.

Poznati pevač je takođe otkrio da njega u tim ostvarenjima neće igrati on sam, niti neko od poznatih glumaca, već će se pronaći neki talenat kojem će to biti najveća uloga do sada.

- To nije klasična biografija sa podacima, već knjiga sa pričama. Radimo i seriju i film. Ja sigurno neću glumiti samoga sebe. Biće to neki glumac, ali ne neko ko je poznat. Želim da to bude neko za koga će sutra na ulici reći: Evo Ace Lukasa - ispričao je pevač za Svet.

Najavio je takođe da će zbog dinamike njegovog života i drugi pevači koji su njemu bliski uzeti učešće u ovom filmu i seriji.

- Serija će biti zasnovana na anegdotama, jedna anegdota, jedna epizoda, pošto je moj život pun komičnih i zanimljivih priča. Svakako da će i neke kolege učestvovati u filmu, ali videćemo kako ćemo to da napravimo.

Međutim, još uvek nije poznato da li će u filmu biti mnogo škatljivih detalja jer je i sam pevač sa svojim timom neodlučan po tom pitanju.

- Ako misliš na tajne detalje koje bih eventualno mogao da otkrijem, možda. Još uvek ne znamo da li ćemo ići s neba pa u rebra ili će svaka podudarnost biti slučajna - istakao je u svom maniru Lukas.

Autor: redportal.rs

#aca lukas

#film

#knjiga

#serija