Fanovi već danima u čudu nakon IG objave

Prošle godine, The Weeknd je uznemirio obožavaoce pojavivši se na American Music Awards i Video Music Awards sa krvavim, natečenim i zavijenim licem. Izgledalo je kao da je pretučen ili da je preživeo neku nesreću. Njegov krvav i zavijen izgled je glavna tema od marta 2020. Zapravo, to je bila priprema za njegov singl Blinding Lights i za njegov album After Hours. Očekivalo se da će nositi scensku šminku i zavoje sve dok promoviše i dobija nagrade za taj album - dakle, do 2021. godine.

Zatim, u januaru ove godine, 9 meseci nakon pojavljivanja u zavojima, The Weeknd je objavio muzički video za Save your Tears, koji predstavlja zapravo epilog priče pokazujući svoje lice koje izgleda baš kao da su na njemu tek rađene plastične operacije. Ovaj izgled takođe nije stvaran - to je samo protetika.

IZVOR: YT / The Weeknd

U čemu je poenta? The Weeknd nam kroz svoju muziku i ovu scensku šminku priča jednu priču.

Sve je to počelo pre skoro godinu dana, kada se The Weeknd pojavio na SNL-u sa istom šminkom. Ispostavilo se da je to bila aluzija na njegov nedavni rad, uključujući i njegov muzički video Blinding Lights, u kojem su ga izbacivači izudarali i gde je vozio pijan.

Ali, sem toga, sve ovo se odnosi i na kratki film After Hours. U kratkom filmu objavljenom uz album, muzičar šeta gradom slomljenog nosa i natečenih očiju.

IZVOR: YT / The Weeknd

Oni koji su pogledali kratki video-spot After Hours znaće da je u osnovi namenjen obeshrabrivanju gledalaca da voze pijani. Zavoji i povrede lica imaju za cilj da pokažu šta se potencijalno može dogoditi nekome kome se desi saobraćajna nesreća uzrokovana vožnjom u alkoholisanom stanju.

Autor: redportal.rs

#The Weeknd

#alkoholisano stanje

#krvavo lice

#vožnja

#zavoji