Srpski reprezentativac ne zna za poraz u Šarlotu

Košarkaši Šarlota pobedili su noćas Indijanu sa 111:102 i na taj način došli do svoje 12. pobede u sezoni. Šarlot nema nekih ambicija ove sezone i nema šansu ni da se bori za plej-of, ali deluje da prave tim za narednu sezonu.

Naime, srpski reprezentativac Vasilije Micić odigrao je noćas nešto više od 21 minuta i dao svoj doprinos u novoj pobedi Šarlota. Zašto novoj? Zato što je Šarlot od dolaska Micića zabeležio već drugu pobedu.

Srpski reprezentetavica noćas je ubacio 2 poena, ali imao i 4 asistencije. Uz to je uhvatio i 3 lopte. U prošloj pobedi Micić je ubacio 18 poena i imao 9 asistencija!

Rano je da se donosi bilo kakav sud o tome kakav bi uticaj Micić mogao da ima na Šarlot, ali sudeći posle ove 2 utakmice prija mu što provodi više vremena na parketu. Klub i igrač imaju vremena do kraja sezone da se uigraju i dobro pripreme za narednu sezonu kada bi Micić mogao da ima jednu od glavnih uloga.

Nema dileme da je trejd Micića razbudio Šarlot, a novu priliku za dobar rezultat imaće protiv Atlante za koju nastupa naš Bogdan Bogdanović.

Autor: redportal.rs