Ja na svoju budućnost gledam kao na svetlost, rekao je Haris ☝

Popularni pevač Haris Džinović je za emisiju Premijera Vikend Specijal ekskluzivno otkrio detalje o nedavnoj vesti koja je uzburkala javnost - njegovom razvodu od supruge Meline Džinović. 💔 Ova vest šokirala je javnost pre desetak dana, ali Džinović je konačno progovorio o ovom intimnom pitanju tokom svog koncerta na Jahorini. 👇

U razgovoru za kamere Pink televizije, Džinović je osudio medijsku hajku i spekulacije koje su pratile ovu vest, ističući da je došlo vreme da se stavi tačka na sve nagađanja. Pored toga, pevač je podelio detalje o svojim budućim projektima, nagoveštavajući nove pesme na kojima vredno radi. 🎶

Foto: Printscreen Pink.rs /E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

- Ja čujem i vidim sve... Ne želim ništa da komentarišem! Nema potrebe da me pitate za intimne stvari, nema smisla... Mene ne pogađa ništa što se piše jer to nije istina. Ne želim da dajem izjave povodom toga - rekao je pevač šturo, pa odgovorio na pitanje kako njegova deca reaguju na ovu situaciju 👇:

- Treba da pitate moju decu šta oni misle, čitaju... Ja njih ne pitam o tome... ne pričamo o tome! Ako vas nešto zanima pitajte njih, pitajte Melinu, ja ne znam ništa.

Foto: Instagram.com/djinadzinovic

- Ja uglavnom uspomene ostavljam iza leđa. Od prošlosti nema ništa... niti možeš promeniti nešto. Bitna je samo sadašnjost i budućnost. Ja na svoju budućnost gledam kao na svetlost... svetlu budućnost - zaključio je pevač, kako prenosi Pink.rs.

IZVOR: YT / Emisija Premijera

Autor: Redportal.rs / K.Đ.