Crno-beli ponovo na okupu

Nakon završenog prvog dela fudbalskog prvenstva, igrači crno-belih otišli su na zaslužen odmor, a već danas, drugog dana Božića, okupili su se u Zemunelu.

Treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću odazvalo se ukupno 36 igrača i time je zvanično počeo pripremni period pred početak, drugog, prolećnog dela sezone.

Prvi deo priprema crno-belih biće odrađen u Beogradu, a onda 15. januara sledi put u Belek, u Tursku, gde će igrači Partizana ostati do 29. januara.

Trener Aleksandar Stanojević imao je šta da kaže igračima:

- Najviše volim one govore u svlačionici. Čestitam vam praznike, drago mi je da smo opet zajedno. Moram da primetim jednu stvar, ne znam kad je poslednji put bilo 10-11 omladinskih igrača iz naše škole, što je lepo, ali i obavezujuće za sve vas - počeo je Stanojević, zatim nastavio:

- Treba da znate šta znači biti igrač Partizana. Svi moramo zajedno da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče. To je važnije nego praviti rezultat, pobeđivati, gubiti ili šta god. Da shvatiš kakva je ovo gromada od kluba. Moramo svi da smo zajedno i nema alibija nikakvih. Mi smo Partizan, mi se borimo na terenu, a svi smo u tome zajedno. Budite spremni na jak ritam u narednom periodu, ali iznad svega, budite spremni da nosite grb Partizana i da znate šta to znači. Hvala klubu na podršci u ovim rezultatski teškim vremena. Polako, korak po korak, biće to onako kako treba - rekao je trener crno-belih u kratkom obraćanju.

Video izveštaj sa okupljanja pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / FK Partizan Beogard

Autor: redportal.rs

#fk partizan

#fudbal

#pripreme

#sezona

#superliga