Kako će izgledati vaš seksualni život 2021. godine, zasnovan na vašem horoskopskom znaku

Sada, kad smo prošli ovu ludu godinu, vreme je da sledeću započnemo s bukom! Drugim rečima, vreme je da proverimo horoskop za seksualni život za 2021. godinu, jer se, astrološki gledano, mnogo toga događa u narednoj godini.

Dakle, evo šta možete očekivati u svom seksualnom životu 2021. godine na osnovu vašeg horoskopskog znaka. 👇

OVAN – Rođendanski seks! Ove godine sezona Ovna poklapa se sa prelaskom Venere u Ovan. Zbog toga možete očekivati mesec pun zadovoljstva. Venera u Ovnu je izuzetno magnetična, energična ili romantična žudnja, a Venera ovde jetakođe izuzetno gorljiva u potrazi za zadovoljstvom. Ovo neće biti vreme za uzdržavanje čekajući da vam partneri dođu, biće to proaktivno, pozitivno vreme, gde će se Ovnovi osećati izuzetno u svom vatrenom elementu. Generalno, 2021. za vas takođe izgleda mnogo bolje od 2020. u pogledu seksa i zabavljanja. Zato iskoristite pozitivnu energiju koja vam dolazi i zabavite se!

BIK – Planet Mars biće u Biku od početka godine do početka marta. Prema Monahanu, Mars u Biku je izuzetno senzualan, a ako Mars poveže vaš znak Sunca, to će dovesti do neke vrlo požudne energije. Mars u Biku uživa u dodiru i fizičkojblizini. Posedovaćete dodatni entuzijazam za potragu za senzualnim užicima tokom ovog vremena. Označite svoj kalendar za 9. januar kada će Venera u Jarcu napraviti divan trigon do Marsa. Tog dana ćete se osećati ekstra samopouzdano, privući ćete sve vrste poklonika.

BLIZANCI - Društvenim leptirima zodijakamožda je bilo izuzetno teško tokom 2020. godine zbog Retrograde Venere u njihovom znaku. Ako ste se osećali kao da je vaš ljubavni život u poslednje vreme pomalo mračan, ne brinite. Predstojeća godina biće mnogo bolja. PremaMonahanu, Mars ulazi u Blizance početkom marta, što će najaviti šestonedeljni period akcije za vas. Mars u Blizancima je izuzetno duhovit. Savršeno je ako budemo još uvek zaključani u martu. Ovaj vremenski period biće takođe izuzetno moćanza seksting ili detaljno izgovaranje vaših seksualnih maštanja pre nego što ih odnesete u spavaću sobu.

RAK - Mars ulazi u rak 23. aprila, što će fokus staviti na potragu za zadovoljstvom. Ovaj ulazak Marsa će pokrenuti period samopouzdanja, energije i entuzijazma, posebno kada je reč o vašem seksualnom životu. Venera će se takođe pridružiti Marsu u vašem znaku 3. juna i ostaće do 12. juna, što će biti neverovatno za vaš ljubavni i seksualni život. Ova kombinacija planeta doneće vreme za pojačanu seksualnu želju i osećanja. Označite ovu nedelju u svom kalendaru jer će to biti jedna odnajboljih nedelja na grafikonu.

LAV - Srećni Lavovi zvoniće u novoj godini dok će se Venera družiti u petoj kući seksa i romantike. Dakle, ako će neko 2021. godinu početi s praskom, najverovatnije ćete to biti vi. Poznati ste po svojim samopouzdanju, ali naročito u januaru ćete se osećati krajnje samopouzdano i asertivno u vezi sa onim što želite. U ovo vreme možda ćete i lakše podeliti svoja osećanja sa drugima ili se izraziti umetničkim naporima. Vašoj toploti isunčanom raspoloženju biće vrlo teško odoleti na prelazu u godinu.Jupiter, planeta širenja takođe se uselila u vašu kuću partnerstva, pa vam pronalazak partnera može biti glavni fokus 2021. godine.

DEVICA - Ako želite da poboljšate svoj seksualni život, zauzimite vrlo sistematičan pristup. Na primer, možete odlučiti da pohađate kurs seksualnog istraživanja ili čitate knjige o seksualnosti. Sve je u učenju. Novu godinu započinjete saželjom da poboljšate sve aspekte svog života zahvaljujući prelasku Saturna i Plutona u vašu šestu kuću zdravlja. Zdravlje će definitivno biti u fokusu 2021. godine, pa pokušajte da povežete zdravlje i seks. 

VAGA - Sa puno planeta koje se trenutno kreću kroz Vazdušne znakove, Vage će se osećati kao kod kuće. Mars se pridružio vašoj partnerskoj kući polovinom 2020. godine. Mars ovde može biti mešovita torba, ali pruža više energije da se posvetite vezama i seksu. S negativne strane, Mars je takođe planeta rata, pa se ponekad može podudarati sa borbenim ponašanjem. Sve se to ipak menja 6. januara kada će vaše veze početi poprimati skladniji i nežniji ton. Nove godine možda nisu najstrastvenije za vas, ali ponekad je lepo napraviti pauzu i poraditi na drugim pitanjima u životu.

ŠKORPIJA - Vaš seksualni život će izgledati prilično dobro 2021. godine, posebno tokom prva dva meseca godine kada će Marsu Biku biti nasuprot vašem Suncu. Prema Monahanu, ovo može za vas stvoriti prijatan i senzualan period. Takođe ćete se dobro zabaviti oko 21. februara do 20. marta kada Sunce pređe u vašu petu kuću seksa i kreativnosti. Tranziti do pete kuće pokazuju nam koliko naš seksualni život može biti aktivan ili neaktivan. To će značiti da imate puno energije i potencijala da proširite ovo područje svog života.

STRELAC - Strelac će novu godinu započeti sa Venerom u njihovom znaku. Zbog toga ćete se osećati ekstra avanturistički,zabavno i nepromišljeno. Strelac retko govori o svojim osećanjima, ali sa Venerom ovde, zašto ne biste doneli odluku da razgovarate više o svojim željama i potrebama? Početak 2021. godine je sjajno vreme da procenite kako se osećate i šta želite u odnosu na vaš seksualni život. Ne bojte se tražiti od partnera više strasti i osećaja u novoj godini.

JARAC - Saturn, planeta ograničenja, ostavila je vaš znak koji će se osećati kao da je velika težina podignuta sa vaših ramena. Šta ovo znači za vaš seksualni život? Kada se Saturn nalazi uistom znaku kao vaš, fokus je uglavnom na ozbiljnim stvarima poput vašeg posla, napredovanja ili vašeg desetogodišnjeg plana. Sad kad je Saturn otišao, mnogi od vas će se osećati kao da se razgranavaju u nova iskustva. To bi moglo značiti da preferirate ležeran seks nad ozbiljnim partnerima. Krajem 2021. godine biće retrogradno u Veneri u vašem znaku, ali do tada uživajte u slobodi, zabavi i istraživanju.

VODOLIJA - Vodolija započinje godinu sa Venerom u 12. kući nesvesnog, što znači da ovo za vas može biti introvertnije vreme. Mars, planeta akcije, takođe je u vašoj četvrtoj kući, što dodatno naglašava vreme razmišljanja. Možete započeti godinu radeći više na preispitivanju onoga što želite i trebate u pogledu emocija i fizičkih veza. Međutim, ne brinite, jer sepožudni Mars u martu useljava u petu kuću seksa. To će pojačati energiju u ovom delu vašeg života. 

RIBE - Mars će se useliti u Bika 6. januara, čineći lep sekstil vašem Suncu. Sunčev sekstilni Mars je harmonična energija koja ukazuje na lakoću odnosa i fizičkog izražavanja. Venera setakođe useljava u vaš znak od 25. februara do 21. marta, donoseći pojačanu potrebu za povezivanjem u vašim ljubavnim vezama. Venera je planeta zadovoljstva, zato uzmite vremena da se prepustite radeći ono što volite i što vas čini srećnim. I tokom ovog vremena osećaćete se zaista samopouzdano i taenergija će vam pomoći da privučete svoj deo obožavalaca.

Autor: redportal.rs

#2021

#Horoskop

#seks