Oglasila se iz grada u kome živi NAJVIŠE SRBA 🙉

Pevačica Selma Bajrami napustila je Bosnu, a ovoga puta otputovala je u grad u kojem živi oko 200.000 Srba.Ništa ovo ne bi bilo čudno da pevačici nedavno nije zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA, Aleksandra Vulina, nakon što je vraćena sa beogradskog aerodroma.

Ipak, ona je nastavila da provocira, a poslednji potez je za mnoge bio previše. Bajrami je otputovala u Beč, gde se provodila, a na svom Tiktoku je objavila snimak iz automobila. To ne bi bilo ništa čudno, da nije pevala hit Sanje Vučić.

@selmabajrami80

@Sanja Lil'Wolf ❤️ #selmabajrami #sanjavucic #omadjijan #fyp #foryoupage #foryou

♬ original sound - Selma Bajrami

Izvor: Tiktok/@selmabajrami80

Ona je i tagovala srpsku pevačicu, pokazujući da očigledno nema stida. Komentari su se nizali:

Džabe sve, ne može Selma bez Srba...Zašto ovo radi? Nikome nije jasno... Provociraš ponovo...Došla Selma u srpski grad..

Beč sa pravom zovu treći najveći srpski grad na svetu, posle Beograda i Novog Sada. U njemu, nezvanično, živi oko 200.000 Srba, a u celoj Austriji živi preko 300.000. Srpski je u ovoj zemlji, posle nemačkog, jezik kojim se najviše govori.

Podsetimo, sve je počelo kada je Selma na jednom od svojih nastupa rukama simulirala dvoglavog orla koji je simbol Velike Albanije i time jasno uvredila Srbiju u koju je uvek do tada bila dobrodošla.Selma je u jednoj od svojih provokacija čak pomenula i Novaka Đokovića, čime je još više navukla gnev i bes.

Autor: pink.rs