Jutjuberku isprozivali zbog poslednjeg videa

Jutjuberka i influenserka Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana je u svom poslednjem videu iznela svoje mišljenje o situaciji sa koronavirusom i time razbesnela mnoge. Kako sama tvrdi, ona ne veruje u koronavirus, vodi se onom Kome je suđeno, desiće se.

Uverena je da virus nije opasan kao što se sve ove vreme govori i da su medijske priče iz nekog nama nepoznatog razloga prenamumpane, a cilj svega ovoga je nepoznat, može biti političke ili ekonomske prirode.

IZVOR: YT / Va Vana

IZVOR: TW / @SrpYoutuberka

IZVOR: TW / @_RomanilteDomum

IZVOR: TW / @snjufalo

- I prethodnih godina su ljudi bolovali od upale pluća i u tom momentu se desi da nečiji organizam to ne može da podnese, te dođe do tragičnih slučajeva. Tako da je ovaj virus kao i svaki drugi grip, samo je dobio ovaj naziv - objasnila je Vanja.

- Ako guglate reč pandemija i uporedite sa trenutnim stanjem, videćete da to uopšte nije ovo gde se mi nalazimo - nastavila je dalje Vanja, a ova nelogičnost razbesnela je mnoge koji su pogledali video.

Na Tviteru se danas komentarisala ova tema naširoko, te su pojedini tviteraši rešili da bojkotuju ovaj video tako što će ga prijaviti. Činjenica da Vanja nosi masku samo zato što bi u suprotnom bila kažnjena već ranije je izazvala bes kod mnogih njenih pratilaca. Prema njenom mišljenju, maske treba da nose oni koji se plaše, oni koji gledaju vesti i čitaju portale, a svi ostali koji racionalno razmišljaju neće nositi maske, zaključuje jutjuberka.

Autor: redportal.rs

#Va Vanja

#Vanja Veljić

#jutjub

#korona ne postoji

#koronavirus

#video