Mali Novak samo niže uspehe!

Mladi pijanista iz Bijeljine Novak Trifković (10) u protekloj godini, koju će mnogi pamtiti po pandemiji koronavirusa, osvojio je 5 prvih nagrada na međunarodnim takmičenjima.

Njegov profesor Aleksandra Radosavljević rekla je za Srna.rs da je ovaj talentovani i perspektivni pijanista za dve godine, koliko je u njenoj klasi, postigao fantastične rezultate na internacionalnim takmičenjima.

Posvećenost, predanost i svakodnevno vežbanje su ono što će ga i dalje voditi do uspeha. U protekloj godini ovaj mladi pijanista učestvovao je na više međunarodnih takmičenja, te u jednoj godini osvojio 5 prestižnih nagrada.

Novak je osvojio prva mesta na 24. Međunarodnom takmičenju mladih pijanista u Šapcu i Drugom međunarodnom memorijalu Kosta Manojlović u Smederevskoj Palanci. Zatim je osvojio i prva mesta na Drugom međunarodnom takmičenju pijanista Pianofest u Bitolju u Severnoj Makedoniji, 20. Međunarodnom festivalu mladih muzičara u italijanskom gradu Matera, te Prvom međunarodni memorijalu Sanja Pavlović u Aleksincu.

IZVOR: YT / Muzicka skola Bozidar Trudic

Autor: redportal.rs

#Klavir

#Novak Trifković

#Pijanista

#prvo mesto

#takmičenja