Filmovi za celu porodicu 🎬

RED TV počela je sa radom 3. oktobra 2020. godine. Glavni adut RED TV-a jesu influenseri - instagrameri, jutjuberi i tiktokeri. Mlada, mahom svima već poznata, internet lica koja televiziji daju jedan sasvim novi pristup i smisao. Televizija nove generacije, kakva RED TV jeste, prati puls svoje publike i ne želi da se ograničava. Iako je mlađa populacija target, RED TV interesantna je i svakom ko se i oseća mlado. A kao što znamo dobra zabava ne poznaje ni granice, ni godine i filmovi su ti koji svakako okupljaju različite generacije koje zajedno u njima mogu da uživaju.

Božić je jedan od najvećih i najsrećnijih hrišćanskih praznika, koji se proslavlja u krugu najvoljenijih. Uz bogatu trpezu i dobro raspoloženje, koje krasi svaki dom tokom praznika ove godine neizostavan član su, naravno, filmovi na RED TV-u, koji nude sjajnu zabavu za celu porodicu.

Ovog Božića, RED TV želi da nagradi svoje verne gledaoce božićnim filmskim maratonom, gde će publika imati priliku da gleda najbolje blokbastere holivudske produkcije.

U četvrtak 7. januara filmski hitovi nizaće se jedan za drugim, a naša posebna filmska preporuka i filmovi koje bi istakli su: Fred Mraz , koji se prikazuje u 10:55 časova, zatim film Neočekivana ljubav koji se prikazuje u 18:25 časova, snažno ostvarenje Čudesna žena u 20:10 časova, Kockar u 22:30 časova, kao i kultno ostvarenje film Taksista koji će se prikazati 20 minuta nakon ponoći.

Zabavan filmski izbor, svakako je pred nama - idealan za slavlje u krugu porodice i najbližih. 

Žanrovska raznolikost dovoljan je razlog da i ovog Božića ostanete uz bogatu ponudu najboljih blokbastera holivudske produkcije. Sa svojim najmilijima provedite Božić baš na RED TV-u!

Autor: redportal.rs

#Božić

#film

#filmski maraton

#redtv