Epl spremio potpuno drugačiji ajfon

Samsung i Huavei su lansirali razne modele savijanja, a Epl je prijavio brojne patente u vezi sa tehnologijom presavijanja.

Kompanija poznata po tome što obično ne komentariše svoje proizvode u razvoju i ne osvrće se na glasine o njima, čini se da ovoga puta ima novi uređaj u već poodmakloj fazi razvoja.

Epl razvija dva nova uređaja, od kojih je jedan model sa dva ekrana, preklopni model, a drugi je model sa udubljenim naborom, sličan Samsungovom Galaksi Z Flip ili Lenovo Moto RAZR modelu.

Naime, izgleda da su dva prototipa fleksibilnih iPhone telefona uspešno prošla interna testiranja u Foxconnovoj fabrici u Kini, objavio je tajvanski listi The Economic Daily Times.

Prema informacijama koje su do sada procurele u javnost, Eplov "savitljivi" telefon trebalo bi da ima dizajn sličan Samsungovom modelu Galaxy Fold: manji spoljni ekran, kamere smeštene na zadnjoj strani uređaja i veliki fleksibilni ekran koji se dobija otvaranjem uređaja.

Prema Eplovoj strategiji, Epl nikada nije prvi lansirao novu tehnologiju, ali će obezbediti najbolje performanse čim se lansira. Na primer Epl nije prvi koji je lansirao istinske bežične Bluetooth slušalice (TVS) ili pametni sat, ali trenutno je lider u industriji.

Autor: redportal.rs

#Epl

#Samsung

#ajfon

#apple

#huawei

#iphone

#mobilni telefon