Dva gosta hotela nisu želeli samo da uživaju u pogledu sa terase

Dvojica neimenovanih ekstremnih sportista koji se bave bejs džampingom su pre nekoliko dana uneli paniku među goste hotela Grand Hajat u Nešvilu, SAD.

Naime, u prvom danu 2021. godine, oko 19 časova po lokalnom vremenu, oni su stali na ivicu terase na kojoj se nalazi bar ovog hotela, a zatim skočili na ulicu. Zavladala je panika među prisutnim, što i ne čudi jer se ova terasa nalazi na 25. spratu.

Tek kad su prisutni prišli do ograde, shvatili su njihovu nameru, budući da su videli da su im se otvorili padobrani pomoću kojih su se bezbedno spustili na zemlju.

Za sada nisu poznati njihovi identiteti, ali CNN je javio da je hotelsko obezbeđenje obavestilo policiju da se radi o gostima hotela, kao i da su izbačeni i postavljeni na listu nepoželjnih gostiju ovog lanca.

Bejs džamping se smatra za jedan od najopasnijih ekstremnih sportova, jer podrazumeva skokove s padobranom ili specijalnim odelima sa raznih platformi koje nisu predviđene za takve stvari, poput litica, zgrada, mostova i sličnih mesta.

Bilo kako bilo, ovi momci su svakako odabrali neoubičajen način napuštanja hotela. 😂

IZVOR: TW / @AmandaReality

Autor: redportal.rs

#bejs džamping

#hajat

#hotel

#nešvil