Šta nam to sprema Riot Games?

Prvi Act druge Valorant epizode samo što nije stigao, a sitne najave sadržaja postaju sve češće i intenzivnije. Već smo imali priliku da vidimo novog Valorant heroja, a danas je procurelo nešto što otkriva čitavu listu Battle Pass nagrada.

Šest meseci prve Valorant epizode je za nama, i možemo reći da je bila izuzetno uspešna. Analizom epizodičnog formata koji je Riot napravio, možemo da zaključimo da sledeća epizoda počinje za oko nedelju dana.

Ruski jutjuber БАЧОК nije mogao da sačeka toliko dugo, pa je odlučio da u javnost iznese čitavu listu Battle Pass nagrada. Riot nam je po običaju obezbedio pregršt skinova za oružja, privezaka, sprejeva, kartica, i mnogo toga drugog.

Iako su svi opisi na ruskom jeziku, БАЧОК se potrudio da nam da lepu vizuelnu reprezentaciju. Sve ove nagrade možete pogledati u sledećem video-klipu:

IZVOR: YT / БАЧОК

Nova Battle Pass pretplata će verovatno ponovo koštati 1000 Valorant poena, što je otprilike 10 $. Prva epizoda se završava u utorak, 12. januara, kada i očekujemo da će početi druga.

Kako vam se čine novi skinovi?

Autor: redportal.rs

#battle pass

#novi

#valorant