Damir važi za zavodnika estradnih lepotica, a evo sa kojima je i bio u vezi

Nakon što je RedPortal.rs nedavno objavio, da postoji sumnja da je bosanski teniser Damir Hudžmur u vezi sa hrvatskom starletom Barbarom Šegetin, ispostavilo se da smo ipak bili u pravu, iako se teniser i starleta nisu oglašavali.

Zapravo, njih dvoje su na svom Instagram nalogu postavili indetične stori fotografije, na kojima se može videti da oboje na prstu imaju istetovitan simbol beskonačnosti.

Foto: Instagram.com/damirdzumhur

Damir je pre Barbare ljubio nekoliko poznatih lepotica, a najviše pažnje izazivala je njegova veza sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka.

Foto: Instagram.com/helena_topalovic

Osim Helene, Damir je bio u vezi i sa manekenkom Dejanom Živković, kao i sa pevačicom Rialdom Karahasanović, a povezivan je i sa blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah.

Barbara Šegetin nedavno je raskinula veridbu sa bivšim partnerom Lazarom, koji ju je zaprosio pre godinu dana, na dočeku 2020. godine u jednom beogradskom hotelu. Nekadašnja učesnica Velikog brata tada je rekla da i na ruci nekoliko meseci nosila verenički prsten, međutim ljubav ipak nije opstala.

Foto: Instagram.com/barbara__segetin

Autor: redportal.rs

#Helena

#barbarasegetin

#damirdžuhmur