RED intervju sa mladim italijanskim umetnikom! 🤩😎

Digitalno doba je doprinelo da umetnike iz čitavog sveta možemo lako da vidimo i čujemo preko interneta. Jedan mladi italijanski pevač je sa nama podelio svoje iskustvo pevača u novom digitalnom dobu. 😎

Kako bi opisao svoj stil muzike?

Uglavnom me znaju kao pop umetnika, ali svoj žanr bih opisao kao elektropop, synth pop i indi pop.

Šta te je najviše podstaklo da se baviš ovim poslom?

Od svoje 6. godine se bavim muzikom, tad sam počeo da pevam i da sviram nekoliko instrumenata. Odrastao sam uz pank rok, pop-pank i metal muziku i toliko sam to voleo da sam odlučio da oformim svoj prvi pop-pank bend. Tada sam i shvatio da želim da gradim karijeru kao pevač. 😎
View this post on Instagram

A post shared by Jamecellow (@jamecellow)

IZVOR: IG / jamecellow

Sa kojim muzičarem bi najviše želeo da snimiš duet?

Voleo bih da nastupam sa Halsey, The Weeknd, YUNGBLUD i Bili Ajliš.

Ko ti je muzički uzor? 

Iskreno, imam toliko drugačijih uzora jer sam odrastao slušajući raznovrsne tipove muzike. Trenutno bih rekao The Weeknd i Hasley.

Koga najviše voliš da slušaš sa trenutne svetske muzičke scene?

Hasley, YUNGBLUD, Machine Gun Kelly!

Da li slušaš nekog muzičara iz Srbije ili sa Balkana i koga?

Nažalost, ne znam mnogo o srpskoj muzici.

Gde vidiš sebe za 5 godina?

Za 5 godina vidim sebe na pozornici ispred ogromne mase! Jedan od mojih najvećih snova je da imam koncert u Medison skver gardenu u Njujorku.

Kako se snalaziš u korona-godini?

Ova godina nije bila toliko loša, osim što nisam mogao da putujem i nastupam uživo. Uprkos restrikcijama, uspeo sam da izbacujem nove pesme. Takođe sam i upoznao mnoge talentovane umetnike onlajn. Imao sam priliku da sarađujem sa Alisom Mesinom, koja je fantastična pevačica iz Toronta. Zajedno smo napisali pesmu Good Things Could Fall Apart, koja govori o romantičnim odnosima, naime, da se pojedinci menjaju, sazrevaju i da mogu da se tako rastanu. Sve u svemu, bila je vrlo produktivna godina za mene.

Kako bi opisao sebe u tri reči?

Čudan, vredan i motivisan. 😎
View this post on Instagram

A post shared by Jamecellow (@jamecellow)

IZVOR: IG / jamecellow

Kako misliš da je digitalno doba uticalo na muziku ?

Mislim da su digitalne tehnologije imale veliku ulogu u današnjoj muzici. Danas je mnogo pristupačnija fanovima i umetnicima širom sveta. Takođe, sa pravom opremom možete stvarati muziku bilo gde! Možemo da snimimo album i da ga podelimo direktno publici i da potpuno zadržimo prava vlasništva, što mislim da je vrlo važno danas.

Da li imaš neki uvrnut ili smešan strah i koji?

Da budem iskren, nemam nekih posebnih strahova.

Da li si gejmer i, ako jesi, uz šta najviše gubiš vreme i živce? 🤔

Nisam uopšte gejmer! 😂 Pre sam igrao igrice puno kad sam bio mlađi, ali sada nemam vremena da se opuštam i igram igrice jer radim stalno! Ako imam slobodnog vremena, radije bih otišao na pivo!

Da li bi voleo da snimiš soundtrack za neku igricu ?

To bi bilo top! Iako nisam neki gejmer, ali mislim da bi to bilo neverovatno i zanimljivo iskustvo.

Koji je najbolji savet koji si dobio do sada?

Najbolji savet koji sam dobio je da nikad ne odustajem od svojih snova i da uvek težim da ih ostvarim šta god ko rekao i mislio.

Šta bi poručio našim čitaocima u Srbiji? 😅

Hvala vam na podršci! Drago mi je da slušate moju muziku i da ste odvojili vreme da me upoznate kao umetnika. Ako niste do sada čuli moju muziku, možete me naći na Jamecellow na svim platformama: Jutjub, Instagram, Fejsbuk i Tviter. Volim da imam kontakt sa fanovima, tako da me slobodno tagujte na društvenim mrežama. Hvala vam!

Autor: redportal.rs

#Italija

#Jamecellow

#Muzika

#umetnost