Poznati glumac obratio se pratiocima na Instagramu

Entoni Hopkins juče je obeležio 45 godina otkako više ne konzumira alkohol. Tim povodom, iskoristio je priliku da se obrati svojim pratiocima na Instagramu.

Glumac, čiju su karijeru obeležile uloge u The silence of the lamb, Hannibal, Meet Joe Black i The mask of Zorro, objasnio je kako je odlučio da nastavi da živi nakon što je dotakao dno.

- Zdravo svima i dobro jutro. Pa, Nova godina je blizu. Bila je ovo teška godina. Puna boli i tuge za mnogo, mnogo ljudi. Ali, pre 45 godina, na današnji dan, dobio sam poziv za buđenje jer sam srljao u katastrofu. Pio sam do smrti i ne želim da pridikujem, ali dobio sam poruku, kratku misao - "hoćeš da umreš ili da živiš?" I odlučio sam da živim. Odjednom sam osetio olakšanje i moj život je sada neverovatan. Nekad imam dane kada nisam sav svoj, ali sve u svemu vam kažem "Držite se". Danas je ono sutra oko kog ste se svi brinuli juče. VI mladi ljudi ne treba da se predate, nastavite da se borite, budite hrabri i moćne snage će vam priskočiti u pomoć. To je mene održalo u životu. To je sve što imam da vam poručim, i srećna Nova godina. Ovo će biti najbolja godina. Hvala vam - poručio je glumac.
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

IZVOR: IG / @anthonyhopkins

Autor: redportal.rs

#Entoni Hopkins

#Instagram

#glumac

#poruka