Hapšen zbog ZLOČINA koji je šokirao Srbiju😲

Mladić je na reanimaciji, a pogođen je sa 6 metaka u stomak. Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu. U toku je prikupljanje dokaza, skidaju se snimci sa kamere i pribavljaju drugi tragovi u cilju rasvetljavanja ovog krivicnog dela.Inače, ime ranjenog se pominje u slučaju ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. kada je ubijen Saša Joksić.

Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve. Petković i Ivan A. su tada nasrnuli na njega, a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i njime uboo Joksića direktno u srce. Za ovaj zločin su optuženi Marko Petković i Ivan A. Suđenje su pratile brojne kontroverze. Sud je nakon godinu dana od hapšenja pustio Ivana A. iz pritvora, a nakon 30 meseci i Petkovića, uz obrazloženje da mogu da se brane sa slobode.

Ivan A. je ubrzo pobegao u Austriju, gde je uhapšen zbog drugog krivičnog dela, a potom deportovan u Srbiju, jer je utvrđeno da je za njim raspisana poternica. Suđenje za ovaj postupak je ponovo počelo 2018. Na početku ponovljenog postupka optuženi mladići su ponovili da nisu krivi, a potom su, zajedno sa braniocima, najavili da će na sledećem pretresu prvi put da iznesu odbrane, jer su se tokom prethodnog postupka branili ćutanjem. Od krivičnog gonjenja Ivana A. odustalo se 2020. godine.

Autor: pink.rs/redportal.rs

#Crna Hronika

#Suđenje

#advokat

#beograd

#pucnjava

#vranić

#zločin

#čukarica