Ljuba nudi ljubav 🎶

U današnjem Špicu na Red TV-u naši voditelji Anđela i Đus ugostili su Milana Gočmanca, Dalibora Toškovića i legendarnog Ljubu po kojem je Gru napisao numeru Ljuba nudu ljubav. Ljuba je takođe ljubitelj prirode i planinarenja.

Milan i Dalibor su članovi i turistički vodiči organizacije Upoznaj Srbiju.

- Naša ideja je da upoznamo ljude sa lepotama Srbije i da im damo do znanja da ne moraju da prelaze granicu da bi uživali - rekao je Milan.

Foto: Printscreen / RedTv

Voditelji su ih upitali odakle im ljubav za planinarenjem i boravku u prirodi:

- Od malena volim planinu i pešačenje - rekao je Milan.

- Imao sam sreću da detinjstvo provedem u malom selu ispod Kopaonika, odatle i ta ljubav i uživanje u prirodi - istakao je Dalibor. Ljuba je na sve dodao samo da je on dobrovoljno išao u Afriku da živi, tako da je sve jasno. 😂

Foto: Printscreen / RedTv

Đus je predstavio trećeg gosta:

- Pesmu Ljuba nudi ljubav Gru je napisao po njemu, ovo je glavni beogradski plejer sa ženskim svetom, ali sad se smirio.

IZVOR: YT / Gru Official Channel

Anđela im je postavila pitanje kako bi razbila predrasude o tome da je za odlazak u prirodu potrebno mnogo novca. Koliko novca treba ljudima da odu negde:

- Primer je reka Grza, posetite njen izvor. Potrebno je da se 5 ljudi spakuje u kola i košta ih po 1.000 dinara da vide nešto nestvarno lepo - rekao je Milan.

Foto: Printscreen / RedTv

Autor: redportal.rs

#emisija Špic

#gru

#ljuba

#redtv

#upoznaj srbiju