24-godišnji Nišlija ove sezone blista u dresu solunskog PAOK-a

Fudbaler PAOK-a, srpski napadač, Andrija Živković za Butasport otkrio je detalje iz svoje karijere.

Zvali su me ljudi iz fudbalskog kluba PAOK, bili su zainteresovani za mene, kontaktirao me sportski direktor. A sto se tiče Olimpijakosa jesu me kontaktirali, ali sam odbio.

PAOK je ove sezone igrao sjajno u Evropi. Bio je na korak od grupne faze Lige šampiona, ali je eliminisan od Krasnodara. Na tom putu crno-beli su eliminisali Benfiku, a čovek odluke bio je njihov nekadašnji igrač Andrija Živković.

Bio je neverovatan osećaj, osećao sam se jako čudno, bilo mi je drago zbog mog sadašnjeg kluba i prolaska dalje, ali se nisam radovao zbog bivšeg kluba i mojih bivših saigrača. Čestitalo mi je par njih iz Benfike. Svaka utakmica mi je bitna, uvek dajem svoj maksimum.
View this post on Instagram

A post shared by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17)

IZVOR: IG / @zivkovic17

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić 2016. godine izjavio je da je situacija sa Andrijom Živkovićem specifična, kao i da postoje priče da je dečko zvezdaš i da bi doneo ogroman kvalitet Zvezdi. Živković je to demantovao i istakao da je odbio crveno-bele.

Tadašnji trener Miodrag Bozović nas je kontaktirao, u nameri da potpišem za Crvenu zvezdu, gde sam ja odbio tu ponudu, jer sam ja partizanovac u duši i u srcu, i za mene postoji samo crno-bela boja.

Da li sebe vidi u budućnosti ponovo u dresu Partizana?

Vratio bih se u budućnosti, jer je moja boja crno-bela!

Autor: Redportal.rs

#andrija zivkovic

#fudbal

#paok