Tradicionalni mesec knjige 🤩

Oktobar je tradicionalno mesec knjige 📖📚. Stoga, spremite spiskove jer Sajamski dani počinju u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 16. do 31. oktobra. To su dani najboljih kupovina za sve ljubitelje pisane reči, kada možete obogatiti svoje kućne biblioteke najnovijim hit-naslovima domaće i strane književnosti po najpovoljnijim cenama na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu, kao i sjajnim gift programom 🤩.

Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, knjige na stranim jezicima, kao i bogati gift program.

Foto: redportal.rs/Laguna

Tokom Sajamskih dana premijerno će izaći knjiga Svet: Porodična istorija Sajmona Sibaga Montefjorea, priča o ljudskom rodu od preistorije do danas, ispričana kroz ono što je zajedničko čitavom čovečanstvu: kroz porodice 🧐. Pred čitaoce stižu i Demon Koperhed Barbare Kingsolver, ovenčan Pulicerovom nagradom, zbirka priča Etgara Kereta Materija od koje se prave snovi, Nastanak još jednog holivudskog remek-dela Toma Henksa, kao i nova manga Inija Asana Sunovrat.

Foto: redportal.rs/Laguna

Među domaćim autorima izdvajamo i jedinstveno svedočenje o magijskim obredima u Srbiji Srce crnog goluba Momčila Petrovića, i romane Via Acquarossa Marija Liguorija, Tri hleba nasušna Slavice Mastikose, i drugu knjigu promišljanja Ljubivoja Ršumovića Tri JaJaJa na oko.

Za najmlađe je i najslađe, a u Maloj Laguni ima naslova za sve uzraste: prva knjiga za decu Jelene Bačić Alimpić Kako je vila Mila dobila krila, Bajke – Drugih sedam Uroša Petrovića, Kiki i Cole – najbolji neprijatelji Bojana Ljubenovića, Vrtoglavi dani u Plavoj šumi Zorana Penevskog, Srećni princ Oskara Vajlda.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon 🎁.

Autor: redportal.rs