RED intervju sa poznatim glumcem! 🎭😎

Pozorišni i TV glumac, kao i profesionalni baletski igrač, Dušan Kaličanin ekskluzivno za Redportal.rs otkrio je šta ga u životu najviše inspiriše, šta ceni kod ljudi, kao i detalje iz detinjstva i privatnog života, koje sigurno niste imali prilike da čujete do sada.

Ko je Dušan Kaličanin kada nije na screni? 🎭

Dušan je Dušan kad nije na sceni. Na sceni sam neko drugi jer gluma znači biti druga osoba, ali se na vreme vratim u sebe i to je glavna formula za dobru transformaciju.

Foto: Privatna Arhiva

Šta bi ovaj Dušan poručio Dušanu pre 15 godina? 👦

Ništa! Apsolutno ništa. Više me zanima šta bi taj od pre 15 godina rekao ovom sada. Mislim da ga nisam razočarao i još uvek ispunjavam zadatke koje mi je tada ostavio. Nismo se mnogo razišli, rekao bih.

Šta si sve spreman da uradiš zbog ljubavi? 😍

SVE! Jedino tako je i moguće. Sve ostale inspiracije ne daju toliku snagu kao ljubav da možete baš sve, pa i da preskačete planine.

Da li veruješ u sudbinu? 🙃

Ne... Verujem u život! Treba Živeti! 🙌

Foto: Privatna Arhiva

Opiši najveći blam koji ti se desio? 🤭🤭

Blamovi se menjaju vremenom. Ono što je bio veliki blam u srednjoj školi sada je preraslo u slatke uspomene. Život nas uči da blamovi nisu strašni već naša nemoć da ih prevaziđemo.

Identifikuj se sa jednom istorijskom osobom uz obrazloženje? 🧐

Major Ljubomir Vulović! U seriji Jugoslovenka sam igrao taj lik i plašio sam se koliko ćemo se razumeti. Iznenađen sam koliko je bilo divno igrati Ljubu. Čast mi je, zapravo.

Koja je to najbizarnija stvar u vezi sa tobom? 🙃

Bizarno nama nekome je prijatno i obrnuto. Nekome je bizarno da imam tetovaže, a nekome da imam medalje u streljaštvu. Meni je bizarno da ljudi bez argumenata na osnovu ličnog iskustva osuđuju druge.

Foto: Privatna Arhiva

Koje ljudske osobine najviše ceniš kod osobe? 🤩😍

Mir, iskrenost i dobrotu!

Opiši svoj emotivni život stihovima jedne narodne pesme? 🎶

Balerina - makadam Tvoje oči mi govore ko si ti tako si nježna, a to ja sad osjećam Dok te gledam, znam postojim i ja ti si sav moj san noć mi dođe kao sunčan dan 💝

Foto: Privatna Arhiva

Kako reaguješ na kritike, a kako na pohvale? 😎

Pohvale ponekad ignorišem jer se plašim da ne razbuktam gordost, a kritike više analiziram. Najviše merim po tome šta me uznemirava.

Šta bi poželeo sebi, a šta našim gledaocima, čitaocima, slušaocima u novoj godini? 🤩🎄

Sebi bih poželeo isto što i čitaocima, a to je sve ono što klasična kandidatkinja na izboru za mis želi. Mir, zdravlje i radost! Toliko za 2021. A sledeće godine dodaćemo vilu sa bazenom i nekoliko džipova. 😂

Autor: redportal.rs

#Dušan Kaličanin

#RED intervju

#glimac

#istine i laži