Na pomolu novi odlazak talenta

Crvena zvezda veliki deo svojih finansija obezbeđuje od izlaznih transfera, to je već svima poznato. Najveći deo od transfera dobija od prodaje igrača koji su potekli iza južne tribine stadiona Rajko Mitić.

Poslednji u nizu koji su ponikli iz crveno-bele škole su Eraković koji sada igra za Zenit i Leković koji je član Viljareala. Prema pisanju Mozzartsporta nemački klub Dortmund zainteresovan je za još jedno dete Crvene zvezde.

U pitanju je Andrija Maksimović!

Prema saznanjima ovog portala nemački skauti su već bili na utakmici Lige šampiona za mlade gde su se uverili u sposobnosti i talenat Maksimovića. Deluje da će se stvari vrlo brzo konkretizovati.

Ali pita se i Zvezda koja je već na Baharovo insistiranje prekomandovala Maksimovića na treninge prvog tima. Trener crveno-belih i njegov stručni štab prate razvoj mladog fudbalera i ne bi bilo čudo da uskoro dobije šansu u prvom timu.

Bilo kako bilo, u narednom periodu će se sve više pričati o Maksimoviću. Ukoliko stigne konkretna ponuda koja bi zadovoljila Zvezdu nije isključeno da do zaključenja posla dođe.

Autor: redportal.rs