Maja i Stanija doơle da se suoče sa bivơima

Rijaliti zvezda Maja Marinković sinoć je u okviru emisije Pitanja gledalaca gostovala kod Duơice Javoljević u studiju televizije Pink gde je govorila o Filipu Caru i odnosu koji ima sa njim!

Maja je Cara pozvala da se javno suoče, a ne da joj piĆĄe samo preko poruka! đŸ€·â€â™€ïž

- Majo, da li te je Car zvao da dođeơ kod njega u Crikvenicu, ili se sad opet okrenuo Aleks - upitala je voditeljka.

- On je jedan mali miĆĄ. Sklonio se on od svega, nakon zavrĆĄetka Zadruge, a sa ĆŸenama moĆŸe samo da se svađa. Ja sam izuzetak, jer argumente protiv mene nema, ne zna kako da izađe na kraj. On se kleo da nikad neće biti sa mnom, pa je svaki put prekrĆĄio reč. Ako je sa Aleks bio srećan, ĆĄto je opet mene zvao?! Ako sam ja sve najgore, onda ne vidim čemu sve to. Hrabar je samo preko poruka, a kad treba da se suoči sa mnom, nema ga nigde. On me je zvao posle rođendana, nakon kog se probudio pored neke devojke, dok je Aleksandra kod kuće plakala i čekala drugaricu da dođe po nju i vozi je za Beograd - istakla je Maja.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Svi znamo njegovu narav. On se okrene od jedne ĆŸene, pa ode drugoj. Bilo bi divno da to ne radi sada kad čega dete sa Aleks, ali je istina da smo mu svi poverovali da se promenio - rekla je DuĆĄica.

- Divno je ako sama odluči da se bori za to dete. Moje lično muiơljenje je da će mu se vratiti, jer nema nikakav karakter. Ako mu oprosti, biće njegov čiviluk. Ni ja nisam bezgreơna, ali postoji neka granica - rekla je Maja.

- ImaĆĄ li ti emocije prema njemu - upitala je DuĆĄica.

- Kad nekog precrtam to je to. Ne mogu da kaĆŸem da ga volim, ali je on bio uz mene kad mi je bilo najteĆŸe, ali isto tako je rekao najgore stvari za mene, koje su me povredile. Ja mu nisam nikad ostala duĆŸna, ali nikad prva nisam započinjala. On je svaku devojku vređao. MoĆŸda postoje emocije, ali se nikad viĆĄe ne bih vratila u taj odnos. Kad sam rekla da se ne bih vratila u Crikvenicu, on je ljubomorisao. Shvatila sam da se on nikada neće promeniti. Svakoj će raditi isto. Ako već radi na detetu sa Aleks, ona zatrudni, a ti opet po starom, kakva si ti osoba?! MoĆŸda je dcevojka zakačila slučjno, ne znam ĆĄta da kaĆŸem - rekla je Maja, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- Njih veĆŸe neko ludilo. Sećam se kad sam joj rekla pred ulazak u proĆĄlu sezonu da se Cara kloni, ona e uĆĄla sa tim stavom, a posle par sati je zavrĆĄila sa njim - dodala je Melina.

- Ja Maji ĆŸelim da nađe neku veliku ljubav, koja se ne vezuje za JanjuĆĄa i Cara. Prisutna je iskra prema Filipu, a ja ne znam koliko bi se suzdrĆŸala da ne uradiĆĄ neĆĄto, kada bi ga videla - dodala je novinarka.

- Suludo je da ja kaĆŸem nikad, ali sam shvatila neke stvari. Smao ĆŸelim fer-plej i da se ovo ne nastavlja. Ljudi su me upoznali kroz par godina, znaju kakva sam i kakav sam čovek - kazala je Maja.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.