Obdukcijom utvrđeno da je Emili pretrpela bar 13 udaraca u glavu

Poštar koji je tegovima izudarao na smrt majku troje dece, dok je bio pod dejstvom kokaina, i krio telo žene 11 dana u svojoj kući, osuđen je zbog ubistva, navodi Daily mail.

Mark Nikols (43) udario je Emili Sanderson (50) najmanje 13 puta dok je zvala taksi da dođe po nju na njegovu adresu u Šefildu, 19. maja. Njegov glas se čuje tokom snimljenog poziva, optužuje je da je "ku*ka koja ga pljačka" pre nego što se čuju ženini krici, potom slede četiri jaka udarca.

Emili je njena porodica poslednji put videla na sahrani njenog oca, a nekoliko dana kasnije prijavljeno je da je nestala.

Tužilac Sem Grin rekao je da su četiri udarca tokom poziva zvuci udaranja Emili tegovima. On je rekao da je Emili radila kao poslovna pratnja, a da je optuženi bio jedan od njenih klijenata.

Nikols je danas osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, uz minimum od 17 odsluženih godina, pošto je priznao ubistvo. Posle ubistva je pobegao iz stana i vratio se nekoliko dana kasnije, gde je viđen kako kopa rupu u dvorištu i kupuje materijal za pakovanje leša. Predao se 30. maja pošto je pričao sa porodicom rekavši im da je "uprskao stvar".

Policajci su nešto kasnije razvalili vrata stana i pronašli telo. Leš je bio uvijen u slojeve materijala, a ruke i noge vezane lepljivo trakom.

I njen i njegov telefon su tada bili isključeni, a policajci su tokom juna našli njen telefon, isprskan krvlju, u polju, kako pišu Novosti, prenosi Pink.rs.

Obdukcijom je utvrđeno da je Emili pretrpela bar 13 udaraca u glavu.

Autor: Pink.rs