Crvena zvezda je golom Šerifa Endijaea povela protiv Jang Bojsa u drugom kolu Lige šampiona! 👇

Kao u Mančesteru tako i u Beogradu - Crvena zvezda je dala gol, a onda morala da čeka da VAR potvrdi da nema ofsajda pre nego što su napadači crveno-belih mogli da se poraduju i pre nego što je sudija pokazao na centar! ⚽

U 35. minutu meča sa Jang Bojsom sevnula je kontra tima Baraka Bahara, došla je duga lopta na desnu stranu gde ju je prihvatio Osman Bukari. Na kraju se ispostavilo da nije bio u ofajsud i da je primio loptu na dobrom mestu pa je nastavio prodor po strani. 

Bukari je u prodoru uspeo da napravi prostor pored defanzivaca rivala i ubacio je loptu na drugu stranu, a tu je dotrčao skupo plaćeni napadač Šerif Endijae. On se bacio i uspeo da sa nekoliko metara ubaci loptu u mrežu, a na kraju je posle pregledanja snimka bilo jasno da je i on bio u dozvoljenoj poziciji. Pogledajte kako je Crvena zvezda na kraju posle pregledanja snimka u 37. minutu utakmice povela 1:0 na Marakani, kako piše Mondo.

Do poluvremena Crvena Zvezda je postigla još jedan gol, ali je nekoliko minuta nakon pogotka Šerifa Endijaea nažalost sudija pokazao da je Osman Bukari bio u ofsajdu i taj pogodak nije priznat. Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:0 za crveno-bele.  

Autor: Mondo