Konačno 🤗

Poznata srpska pevačica Tanja Savić već mesecima prolazi kroz porodični pakao koji joj je priredio suprug Dušan.

Tanji je onemogućeno da bude sa decom od aprila meseca, kada ih je Dušan, na svoju ruku, odveo iz zemlje, bez Tanjinog znanja. Od tada traje borba za istinu, pravdu i starateljstvo nad decom. Celokupna porodična drama je pod medijskom lupom.

Nakon što je Tanja podnela papire za razvod braka, stigla je lepa vest za folk pevačicu. Tanja je obavestila javnost da je određen datum suđenja u Australiji i da će pravda konačno pobediti!

- Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko. To mi daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene, ja to ne bih nikome uradila - rekla je Tanja.

Tanja je izjavila i da već duže vreme nema nikakav kontakt sa suprugom:

- Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. To su razgovori od 5 do 10 minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome - izjavila je Tanja.

Nadamo se da će se ova situacija što pre razrešiti i da će Tanja konačno biti srećna kada bude bila pored svoje dece.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#Suprug

#brak

#deca

#tanja savic