Sprema iznenađenje 🍮

Učesnica Elite Aneli razgovarala je danas sa drvetom u Rajskom vrtu i sabirala utiske nakon sinoćne žurke i dešavanja sa Janjušem.

Drvo je upitalo Aneli šta se to u noći za nama dešavalo sa Janjušem?

- Malo sam se zabavljala i plesala, on je igrao za ruletom. Ono naše standardno, ja ga grlim, on govori da mu ne prilazim. Standardna zezancija, malo smo se svađali i vređali eto - rekla je Aneli.

Ona je otkrila šta joj je Janjuš zamerio i zbog čega je bio ljut:

- Trenutno smo baš u dobrim odnosima, ali pitam se do kad će to trajati. Zamerio mi je što sam plesala, bio je ljut. On mene optuži da sam ga vređala bez razloga, ali njemu je smetao moj ples. Nije mi delovalo kao da nije ljubomoran kao što kaže. Prijatelji smo, ali meni smeta sve, njemu smeta sve. Ja nemam odgovor, ovo je neko ludilo. To je nešto prejako kad ga zagrlim. Sviđa mi se, emotivno nešto - priča Aneli i dodaje:

- Želim da pobegnem od njega zato se i svađam non stop. Da nije bilo žurke ne bih se ni pomirila sa njim. Ovo je prešlo prijateljstvo, danas ću doneti odluku šta da uradim. Pošto već par dana priča da ga nikad nisam iznenadila nečim, nikad mu nisam nešto skuvala. Je l' mogu ja da ti tražim neki kolač ili da napravm - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs