Šta biste uradili da saznate da vaš otac - nije vaš otac?

Bezazleni božićni poklon u jednom neimenovanom manjem mestu u Velikoj Britaniji je postao opasnost koja bi mogla da uništi celu jednu porodicu. I ne zvuči baš praznično.

Naime, na društvenoj mreži Reddit, anonimni korisnik je objavio svoju neobičnu priču. On je pre par meseci došao na ideju da svojoj devojci za Božić pokloni DNK test koji utvrđuje familijardne veze. Ispostavilo se da će njegova devojka saznati više nego što je trebalo.

Čim je dobila test ona je prvo pogledala da li ima neki potencijalni zdravstveni problem. Kad je videla da nema, prešla je na porodične veze. I tu se zgranula, jer je rezultat pokazivao da ima polusestru koja se testirala ranije. Devojku nije prepoznala, ali njenog oca jeste, budući da je iz manjeg mesta.

Odmah je pozvala majku, koja se sve vreme smejala, dok joj ćerka nije postavila pitanje o svom biološkom ocu. Tada je nastao muk, da bi joj majka priznala da je pre 30 godina napravila pauzu sa svojim mužem i da je bila s tim čovekom.

Majka je tražila da to ostane tajna između njih dve, ali šta će se desiti ko zna. Momak koji je sve ovo napisao kaže da ne veruje da neko može da bude toliko drzak, tako da će ova stvar verovatno imati neki ne baš srećan kraj za neke od aktera.

Ironija je u tome što su roditelji ove devojke smatrali da je ovo lep poklon. Verovatno to više nije slučaj.

Autor: redportal.rs

#DNK test

#Velika Britanija

#ko je otac