Nova epizoda emisije Watzuuuup donosi pikanterije i novosti iz estradnog sveta

Emisiju Watzuuuup otvorila je Teodora Džehverović, koja je nedavno dostigla milion pratilaca na Instagram profilu. Tim povodom organizovala je proslavu za najbliže. Tokom intervjua Teodora je rekla da u budućnosti priželjkuje da kupi stan, kao i jedan veći koncert. Pevačica trenutno uživa sa svojim dečkom Ninom.

Foto: Printscreen Red TV

Sa gledateljkama emisije Ljupka Stević podelila je tajnu kako je kupila uređaj za presluškivanje bivšeg dečka Dragiše Simića, kao i na koji način ga je namestila. Pevačica je istakla da stoji iza svojih postupaka i da joj nije žao ni zbog čega što je uradila.

Foto: Printscreen Red TV

Pevač Saša Kovačević izjavio je da po treću put operisao sinuse sa kojima ima problema već 20 godina. Voditelji emisije Watzuuuup zatekli su ga bez lepše polovine, koja to veče nije mogla da mu se pridruži.

Foto: Printscreen Red TV

Popularna "žena od sultana" Tijana eM najavila je novu pesmu koja će po njenim rečima biti pravi spektakl i nadmašiti njen prvenac. Tako da nam ostaje samo da čekamo i vidimo kakvo je to iznenađenje mlada pevačica pripremila za nas.

Foto: Printscreen Red TV

Na kraju smo čuli ko je uzor popularnoj modnoj blogerki Zorani bar kada je odevanje u pitanju. Kao jednu od najbolje obučenih dama Zorana je izdvojila ženu Džastina Bibera.

Foto: Printscreen Red TV

Autor: redportal.rs

#ljupka stević

#saša kovačević

#teodora džehverović

#torana

#žena od sultana