Inio Asano je nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka 📖📃

Od 29. septembra u sve knjižare Delfi, Lagunine klubove čitalaca, na sajtove delfi.rs i laguna.rs, kao i na kioske, stiže Laku noć, Punpune 10, nastavak najpopularnije mange o odrastanju 📖🤩.

Laku noć, Punpune je priča o običnom dečaku iz disfunkcionalne porodice koji pokušava da pronađe svoju svrhu, sreću i put do srca simpatije 🧐. Već u prvom broju vidimo jake kontraste dečje zabave i traume, motiva koji će biti dominantan kroz ostatak serijala.

Foto: redportal.rs/Laguna

Vremena i ljudi se menjaju, ali prave vrednosti ostaju zauvek iste ☝🏻. Aiko je jedina spona koja Punpuna povezuje sa najznačajnijim periodom života – detinjstvom. Tada je sve bilo jednostavno: postojali su samo njih dvoje, njihov svet, a snovi nadohvat ruke. Ko je zaključao snove?

Kraj sveta je sve bliži. Da li je čovečanstvo zaslužilo spas 🧐?

Deset godina potrage se isplatilo. Sada si odrastao čovek, Punpune!

Inio Asano je nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka 📖📃. Osvojio je gotovo sve velike nagrade u Japanu, a na Zapadu je preveden na više od 20 jezika. Svojim najintimnijim delom uspeo je ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mlađa čitalačka publika) i postane manga van žanra.

Autor: redportal.rs