Bez guranja i veza sve više napreduje!

Dušan Petrović, jedan od najpopularnijih domaćih fotografa, oglasio se na svom Instagramu nakon što je njegova drugarica Ruža Rupić izbacila novu pesmu.

Foto: Instagram.com/dusannpetrovic

- Ružu sam upoznao pre više od 3 godine. Za te 3 godine pored toga što sam shvatio da je ona jedno pretalentovano biće, shvatio sam i to da je pre svega dobar čovek i pravi prijatelj i neko ko kroz sve ovo ide sam i bori se se isključio svojim talentom, trudom i radom. Bez s*anja, guranja i veza je iz dana u dan sve bolja i sve više napreduje! Ja ne mogu biti ponosniji izbaci nešto novo! Samo rokaj bre i znaš i sama da je ovo početak i da nas tek čekaju veliki uspesi - napisao je on.

Osim što se dotakao njene pesme, govorio je i o njihovom prijateljstvu. Poznato je da njih dvoje sem što se druže i sarađuju na mnogim projketima. Dušan je bio taj koji je odgovoran za snimanje spota njene pesme Zidovi ne govore. Snimanje je bilo organizovano u jako kratkom roku, budući da je ekipa naprasno otputovala u Tursku, a Ruža je želela da u velelepnom kompleksu hotela u kom su odseli snimi svoj novi spot.

IZVOR: YT / Ružica Rupić

Poslušajte i Ružinu novu pesmu: 🎶🎶🎶

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Autor: redportal.rs

#Dušan Petrović

#Ruža Rupić

#Zidovi ne govore

#nova pesma

#prijateljstvo