Inspektorka konačno priznala od kada datira poznanstvo sa Kristijanom

Pre nekoliko meseci bivši robijaš Kristijan Golubović se pri ulasku u Zadrugu 4 susreo sa jednom od osoba koje su bile odgovorne za njegovo hapšenje. To je bila inspektorka Ljiljana Stevanović Lili, sada već bivša zadrugarka. O njihovom poznanstvu se dosta nagađalo i pričale su se razne priče. Kako se navodilo na više domaćih portala, Kristijan Golubović i Ljiljana Stevanović Lili bili su u seks-šemi pre 15 godina. Lili je ovakve natpise i tekstove žestoko osudila, pa je u emisiji Pitam za druga otkrila pravu istinu njihovog poznanstva.

View this post on Instagram

A post shared by 🌸 LJILJANA STEVANOVIC LILLY 🌸 (@ljiljanastevanovic_lily)

IZVOR: IG / ljiljanastevanovic_lily

- Pričati mnogo o Kristijanu je van svake pameti, najviše se sa mnom povezuje priča koja se odnosi na njegov beg iz 5. opštinskog suda. Skočio je sa 3. sprata, to je neka priča koja datira između mene i njega. Jako sam razočarana što su bile razne priče, ja njega van 12. stanice ne znam, a pročitala sam da smo imali vezu. Nikada sa njim nisam imala nikakav bliži kontakt sem poslovnog. On meni nije ovo rekao, ja sam čitala na portalima i izvinjavam se njegovoj supruzi što je morala to da trpi. Da li je moguće da ljudski um ide toliko daleko da takve stvari piše - ispričala je Lili u jednom dahu.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Potom se osvrnula i na Kristijanove izjave koje su se ticale pravde i policije:

- Kristijan je i te kako zaslužio sve što mu se desilo, policija nikada nikog neće neosnovano optužiti, on je svoje zaslužio i odslužio, ali je poenta priče da policija mora da se poštuje.

Autor: redportal.rs

#12.stanica

#Kristijan Golubović

#Ljiljana Stevanović

#inspektorka Lili

#policija

#poznanstvo