Bivša zadrugarka bacila u rebus Kendija i Pandu

Ljiljana Stevanović Lili je bila Pandin i Kendijev večerašnji gost. Sam početak emisije je obećavao ludu zabavu, a Lili nije razočarala domaćine ni u jednom trenutku. Leopard print, duga plava kosa i britak jezik i van Zadruge njen su zaštitni znak. Ako je neko slučajno pomislio da ona kopira Mariju Kulić, Lili mu poručuje sledeće: - Ja sam Beograđanka, nisam Nišlijka, moj animal print datira od davnina!!!

Njeno učešće u Zadruzi je prošlo i te kako zapaženo. Malo prepirki i puno smešnih trenutaka su ono po čemu publika pamti inspektorku Ljiljanu. Ali, jedna muka muči gledaoce. Kako to da jedna policajka koja barata tolikim informacijama nije iznela u javnost ništa pikantno? - Ja informacije imam, to je normalno, neke nisu bile adekvatne da se iznesu u tom trenutku - kaže Lili. No, Lili se možda vrati u Zadrugu, pa sve zadrugare sačeka neprijatno iznenađenje kad ona iskoristi svoje tajno oružje.

Foto: Printscreen RED TV

Najupečatljiviji trenutak Ljiljaninog boravka u kući je svakako bio spektakl u Rajskom vrtu. Lili je bila vrlo direktna dok je objašnjavala ovu situaciju. - Nisam se svađala, bila sam pozitivna, šalila sam se na svoj račun. Pa eto, to je bio povod da se neko nasmeje, nema potrebe za tužnim pričama. Meni je to bilo smešno, pa neka je i na moj račun. Nisam jedina, svakoj se videlo dupe - razjasnila je Lili. 😂😂

Foto: Printscreen RED TV

Da li je Lili uspela da u kući prikupi sve neophodne informacije kako bi raskrinkala aferu BUJANOVAC? Jednoj inspektorskoj veličini kao što je Lili nikakvo pojašnjenje nije bilo neophodno, ona odavno zna šta se tamo radi i kako sve funkcioniše. - Sve animir dame se nisu završavale samo na toj priči, znam da su se mnoge privatno dogovarale o tome šta sledi nakon posla koje su tamo radile - rekla je inspektorka. Govorila je uopšteno, nije imenovala nikog ponaosob.

Nešto što gledaoci nisu možda uhvatili jeste Necin i Ljiljin razgovor. On je njoj, kako ona sama tvrdi, priznao da bi voleo da u kuću uđe devojka sa kojom bi bio u vezi. Zapravo, rekao je sledeće: - Ja toliko želim jednu dobru devojku, a ovde sve kurve dolaze - prepričala je Lili. 😅😅

Ono što je usledilo definitivno je bio hajlajt cele emisije. Toliko se lepo zabavila, da je izjavila kako bi 24 sata provela sa Pandom i Kendijem. Kako i ne bi, ako u emisiji imate gala uslugu u vidu ćevapa od metar?

Foto: Printscreen RED TV

Ali, pre nego što je došla hrana, Lili je izgleda bila dekoncentrisana, pa je mešala Nadicu i Nadeždu. O kome je pričala nisu razumeli ni Panda ni Kendi, a izgleda ni sama Lili. Uglavnom, otkrila je da je Nadica jedna jako namazana žena, a da je Nadežda divna pevačica i divan vokal, ali da joj ulazak u Zadrugu nije trebao. Međutim, kad je stigao ćevap od metar Lili se odmah povratila i raspričala. Molila je i da se zadrugarima prikaže ovaj snimak, pa se prisetila i gladi koju je trpela u Zadruzi, a potom rekla da bi sad, iako je napolju, najradije strpala sve te zemičke u Hermes tašnu. 🍔🍔

Panda i Kendi kao da su čekali da se Lili malo opusti kako bi je pitali ono što već dugo muči javnost. Da li eksplicitni snimci pripadaju Ljiljani? Bez imalo okolišanja Lili je priznala da je ona na pomenutim klipovima, a što se nje tiče mogli su i da budu pušteni. - Ja nikad ne lažem. Telefon sam dala da se očisti, a oni su izvukli 2 snimka - iskrena je bila Lili.

Autor: redportal.rs

#Kendi

#Lili

#panda

#pitam za druga