Pevačica i suprug Raša pokušavaju da dobiju dete

Goca Tržan već neko vreme pokušava da putem vantelesne oplodnje dobije dete sa suprugom Rašom Novakovićem. Pevačica nije odustala ni nakon nekoliko neuspešnih zahvata. Hrabro nastavlja borbu i tokom pandemije, iako to sada nije uopšte lako.

Foto: Printscreen Kurir TV

Pevačica je bila gost emisije Puls Srbije, te je otkrila kako ova borba izgleda, kada će ponovo pokušati, a imala je i poruku za sve parove koji na ovaj način pokušavaju da dobiju dete.

- Nisam se bojala zato što su protokoli izuzetno strogi, na kliniku nije mogao da uđe niko osim trudnica sa maskama. Teško padne kad radiš stimulacije, što otičeš, što te hormoni čine nadutom, nisam imala psihičkih problema, ali ti najteže padne kad shvatiš da se ništa nije zakačilo - izjavila je Goca.

Mladim parovima koji se odlučuju na ovaj korak poslala je snažnu poruku:

- Svim parovima bih poručila da se smeju što više, da vode ljubav što više, da uživaju jedno u drugom. Ja znam da je teško i znam koliko očekivanja imate i da je stresno, ali probajte da se nasmejete, svakako će biti ono što biti mora. Trudite se da se ne udaljavate od svog partnera, budite podrška jedno drugome. Muškarci, budite podrška svojim ženama. Podržite svoje žene. A na kraju krajeva, ako ne ide nikako, ako ništa ne pomaže, usvojite dete. Mislim da bi država i time trebalo da se pozabavi - poručila je pevačica.

Njen suprug Raša je u njihovoj emisiji izjavio da bi voleo da beba bude dečak. - Dečak. Mislim da bih lakše na kraj izašao s njim. Neću morati puno da mu objašnjavam - rekao je Novaković.

View this post on Instagram

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

IZVOR: IG / gocatrzan

Autor: redportal.rs

#beba

#brak

#goca tržan

#porodica

#raša novaković

#vantelesna oplodnja