Laž ili istina? 🧐

Sigurni smo da je većina vas videla ove fotke i da znate o čemu se radi, ali da li ste zapitali da li je to zaista tako ili samo optička varka?

Kada je Džek Marfi objavio slike veverice koja izgleda kao superheroj na Tviteru, post je otišao viralno. Njegov tvit trenutno ima preko milion lajkova, 4.000 komentara i 207.000 ritvitova.

IZVOR: TW / @JackDMurphy

Komentari na postu su sugerisali da je u pitanju fotošop i da to zapravo nije tako kako izgleda.

IZVOR: TW / @moment_trap

Džek se kasnije nadovezao i objasnio da je ovu tvrdnju čuo u nekoj radio-emisiji. Međutim vrlo brzo su tviteraši primetili da to zapravo nije istina, kao i da je u pitanju momenat u kom se ove životinjice češaju ispod pazuha. 😂 Ovu objavu demantovao je zoolog i fotograf Deni Konor koji je i objavio snimak tog momenta:

IZVOR: TW / @DaniConnorWild

Kada su Denija napali na internetu što im je srušio iluziju, on se nadovezao na svoj tvit objavivši video-snimak, u kom je napisao:

Vau, internet je teška publika. Evo, čisto da bi mogli da kažemo da veverice i dalje izgledaju kao superheroji, samo ne kada sleću, nego kada češu pazuh.

Istina ili ne, veverice će posle Džekovog ostati superheroji. a o tome vam govori i činjenica da je internet preplavljen fotošopiranim fotografijama.

IZVOR: YT / Odis Fun

pročitajte još

VEVERICA FOTOGRAF 🐿

Autor: redportal.rs

#Superheroji

#istina

#laž

#tviter

#veverica