Reper doživeo nervni slom, pa se potukao sa čuvarima!

Stefan Đurić Rasta napravio je skandal u zatvoru u ponedeljak uveče, kada se pobio sa čuvarima. Kako se navodi, on je danima van sebe jer nije video svoju ćerku Taru više od tri meseca, pa je usled usled nervnog sloma napao čuvare koji su bili prinuđeni da mu ponovo stave lisice:

- Rasta se sa ćerkom nije nijednom čuo, a kada je zatražio poziv, momentalno su ga odbili. Psihički sve teže podnosi razdvojenost od nje. Kada je završio razgovor s nadležnima i kada su mu uskratili poziv sa ćerkom, on je u hodniku napao čuvara i počeo da ga udara laktovima i šakama. Bilo je strašno. Zatvorsko obezbeđenje je odmah pritrčalo da pomogne kolegi, a kad su obuzdali Đurića, on je počeo da ih psuje. Vikao je - Ne treba ja da trunem u zatvoru zbog marihuane. Napolju su robijaši koji ubijaju ljude, a svi su se okomili na mene zbog trave. Pustite me kod ćerke, ološi jedni - prenosi izvor koji je dobro upućen u dešavanja u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Kako pomenuti izvor navodi, Rasta danima ne progovara, a takav je otkako mu je pritvor produžen na još mesec dana:

- Stefan je u dogovoru s timom advokata uložio žalbu, koja je odbijena. Nije se nadao tome da će ovoliko dugo da bude u zatvoru i svakim danom pada u veću depresiju. Nikako nije smeo da napadne čuvare jer sada razmatraju da mu produže kaznu. Nisu mu poverovali ni kada je pričao da je marihuanu koristio za ličnu upotrebu, a kad neko nasrne na čuvare, upada u velike probleme. Rastu su posle tuče opomenuli, uz reči da mu je to poslednji prekršaj pred produžetak pritvora. Sud odlučuje o njegovom slučaju početkom januara, a kad se sve sabere, velike su šanse da mu se produži pritvor zbog lošeg vladanja.

Autor: redportal.rs

#Stefan Đurić Rasta

#napad

#nervni slom

#tuča

#zatvor