Nastupi su zabranjeni i treperima Desingerici i Pljugici 👇

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pre nekoliko dana putem video-snimka izložio je svoju odluku da u njegovom gradu budu otkazani nastupi trepera Desingerice i Pljugice, ali i pevačice Anđele Igranjtović Breskvice.

Desingerica i Pljugica svojim ponašanjem na nastupima izazvali su burne reakcije na društvenim mrežama, a gradonačelnik Banjaluke sada je objasnio zbog čega je otkazao Breskvicine nastupe, odnosno zabranio joj da nastupa u ovom gradu.

Foto: Instagram.com / @brrrreskvica

- Kada sam pomenuo ime Breskvice u svojoj izjavi, oni koji znaju šta se dešavalo pre par meseci u Banjaluci kada je bila aktuelna ta priča, znaju i na šta sam mislio. Moje pominjanje nje se nije odnosilo na njene pesme i muziku, nego na bilborde na kojem se ona nalazi sa pištoljem, pozivajući ljudi da dođu na koncert, a da stvar bude još gora, jedna žurka je bila za punoletne, dok je organizovana i jedna posebna žurka za maloletne osobe - rekao je on za Novu, prenosi 24sedam.rs i dodao:

- Upravo to je ta donja granica koju podvlačimo, i neko to tumači kao zabrane, ali za nas su to jasni kriterijumi - zaključio je Stanivuković.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Autor: Redportal.rs / K.Đ.