Stanivuković: Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima!

Reperi Desingerica i Pljugica veoma su popularni među mlađim generacijama, iako je njihovo ponašanje na nastupima osudio veliki broj javnih ličnosti, kao i korisnika društvenih mreža!

Naime, pomenuti reperi bili su u žiži javnosti nedavno kada je na društvim mrežama objavljen snimak sa njihovog nastupa na kom se vidi da Desingerica udara devojku i publike patikom po glavi. 👇

Zbog svog ponašanja na nastupima gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je da Desingerica i Pljugica nisu dobrodošli u ovaj grad.

Stanivuković je objavio fotografiju repera i napisao da ne podržava njihov koncert!

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom Desingerica i Pljugica. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - stoji u objavi na Instagramu Stanivukovića, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Autor: Redportal.rs / K.Đ.