Pevačica priželjkuje ljubav

Pevačica Nina Badrić za Story je govorila o poslu koji joj i te kako nedostaje, a koji je stopiran poslednjih meseci zbog situacije sa koronavirusom. Ona priznaje da joj je neobično što ne radi i da je ovo 1. put da tokom svoje karijere ima dužu pauzu, posle toliko godina na javnoj sceni.

- Posao kojim se bavim je vrlo specifičan, samim tim što sam slobodni umetnik koji nastupa kada ga pozovu, praznicima, rođendanima, leti, zimi... I kad sam bolesna, pevam, to publika ne zna i ne vidi. Zarađujem od svoje 17. godine i ovo je prvi put da ne radim. Ovaj period, s druge strane, posmatram kao kolektivno dizanje svesti i jednu veliku školu za sve nas. Potrebno je da se kao čovečanstvo promenimo - priča Nina za magazin Story.

Na pitanje kako provodi višak slobodnog vremena, Nina je odgovorila sledeće:

- Dane sam osmislila tako da uživam u njima i uvek se nađe nešto što treba da uradim. Završila sam produkciju koncerta “Arena Zagreb 2020.” koji će kroz par dana publika moći da vidi. Privodim kraju nove pesme, idem na časove stranih jezika, počela sam da pišem knjigu, što sam godinama odgađala, dok trenutno čitam i scenario za film u kojem bi trebalo da igram jednu od glavnih ženskih uloga - iskrena je bila pevačica.

Foto: Instagram.com/badrich

U ljubavi joj izgleda ne ide, pa je objasnila aktuelnu situaciju i obrazložila šta se to dešava ili ne dešava u njenom emotivnom životu:

- Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošloj deceniji. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmeh na licu i svi mogu da mi skaču po glavi. Što se tiče takozvanih leptirića, volela bih ponovo da ih osetim i potpuno poblesavim od ljubavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju - objasnila je Badrićeva.

Foto: Instagram.com/badrich

Autor: Story/redportal.rs

#Arena Zagreb

#Nina Badrić

#ljubav

#ljubavni život

#pevanje