Očekuje se da promeni adresu u narednih par dana.

Seo je na avion, odleteo u Saudijsku Arabiju, ali ipak nije sklopio posao. Neće Aleksandar Mitrović da se pridrži koloniji vrhunskih igrača koji su tokom leta za silne milione otišle u Aziju. Jednostavo, Fulam nije pristao na obeštećenje od 30, već je tražio oko 50 miliona funti. Sve je, potom, propalo.

Međutim, ne bi bilo neočekivano da Aleksandar Mitrović, ipak, napusti Fulam. Ne bi, u tom slučaju, napuštao London.

Kako piše engleski portal 90min.com, a prenosi Maxbet Sport, napadač srpske reprezentacije nalazi se na meti Totenhema

Isti izvor navodi da je Totenhem zainteresovan da dovede novog napadača iako se insistira na ostanku Harija Kejna. Sparsi su odbili 4 ponude Bajerna od kojih je poslednja iznosila 110 miliona evra. Poslednje vesti govore da je do dogovora 2 kluba došlo i da je Kejn nikad bliži Minhenu.

Prema izvorima 90min.com, predstavnici Totenhema su napravili listu želja kad su napadači u pitanju. Na njoj se nalazi i Aleksandar Mitrović. Osim Aleksandra Mitrovića, Sparsi bi voleli da vide još napadača Genta Gifta Orbana, Elija Vahija iz Monpeljea ili Džonatana Dejvida iz Lila.

Totenhem računa još sa Brazilca Rišarlisona i reprezentativca Argentine do 20 godina Aleha Veliza, s kojim je 8. avgusta potpisan šestogodišnji ugovor.

Autor: maxbetsport.rs/redportal