Ko je imao Salaha i Bruna Fernandeša kao kapitena dobro se ovajdio

Dosta golova i još više bodova je bilo u ovom kolu Fantazija. Najviše su doneli Liverpul (0:7) i Mančester junajted (6:2). Odbrana Mančester sitija postaje zlata vredna, a Totenhem je podbacio u utakmici koja je bila pravi test.

U prvoj utakmici kola Liverpul je razmontirao Kristal Palas rezultatom 0:7. Oko 41% Fantazi menadžera bio je na ivici srčanog udara kada su videli da je Salah na klupi, međutim, najbolji strelac lige je ušao u 57. minutu utakmice i dao 2 gola i napravio asistenciju. Još 2 gola je dao Firmino koji igra u fantastičnoj formi, a po jedan su dali Minamino, Mane i Henderson.

IZVOR: TW / @ButeleMike

Siti je pobedio (0:1) na teškom gostovanju Sautemptonu. Na poslednjih 5 utakmica primili su 1 gol i njihova odbrana je zlata vredna. Ruben Dijaš je odigrao svaku utakmicu u Sitijevoj odbrani, a svima su nam dobro poznate Gvardioline rotacije. Gol je dao Sterling na asistenciju KdB-a. Everton je pobedio Arsenal 2:1 koji je na 4 boda od zone ispadanja. Tragedija velikana evropskog fudbala. Holding je dao autogol, a asistencija se piše Kalvertu-Luinu. Gol za pobedu je dao Džeri Mina. Gol za Arsenal je dao Nikolas Pepe. Njuka i Fulam su odigrali nerešeno 1:1. Gol za Njukasl je dao Vilson, dok je Riči postigao autogol za vođstvo Fulama.

Šefild junajted je ostao bez 3 boda u 87. minutu gostovanja protiv Brajtona. Čak su imali i igrača manje kada su poveli (Lundstram crveni, Bogl gol), ali je Velbek postavio konačan rezultat. Totenhem je u derbiju kola sa Lesterom izgubio kod kuće rezultatom 0:2, golovima Vardija i Alderveirelda (autogol). Lester je 2. na tabeli i igra najbolji fudbal još od osvajanja titule šampiona pre 4 godine.

Šta reći za Mančester junajted? Sa utakmicom manje su svega 5 bodova iza Liverpula. Mektomini je igrač kola sa 18 bodova. Odmah iza njega je Bruno Fernandeš. Igrač koji je vredan pomena u Lidsu je Stjuart Dalas. I pored primljenih 6 golova, zabeležio je 5 bodova zbog postignutog gola što je 2. gol na 2 utakmice. Aston Vila je pobedila Vest Bromvič na gostovanju rezultatom 0:3. El Gazi je dao 2 gola i nastavlja sa dobrom formom. Grilišu se pišu 2 asistencije.

Barnli je pobedio Vulfse rezultatom 2:1 i izvukao se iz opasne zone. Na poslednje 4 utakmice imaju 2 pobede i 2 nerešene utakmice. Golove za Barnli su dali Barns i Vud, dok je prvi gol za Vulfse u karijeri dao Fabio Silva u 89. minutu utakmice. Kolo su zatvorili Čelsi i Vest Hem. Čelsi je rutinski rešio utakmicu rezultatom 3:0, a strelci su bili Tijago Silva i Ejbraham 2 puta. Čilvel je zbog povrede napustio teren u 10. minutu i biće pod znakom pitanja za derbi protiv Arsenala.

Autor: redportal.rs

#Fantasy Premier League

#Fantazi

#Red fantazi